Career
UT Challenge

If you are in search of a challenging work placement/internship, job or traineeship with one of our partners, check out the following vacancies.

HR Business Analyst - Young Potential

Vanuit een analytische en kritische blik impact hebben op de organisatie van Grolsch! Hoe? Als HR Business Analyst, ondersteund met ons Young Development Program! Waarom? Omdat jij jouw passie voor HR wil combineren met jouw analytische vaardigheden bij de mooiste Brouwerij van Nederland! Waar? Op onze Brouwerij in Enschede, fulltime Met wie? Met het HR-team en uiteraard ook je Europese collega’s! Als HR Business Analyst … …. Werk je op de afdeling Human Resources van Grolsch. Jouw doel? Door middel van analyses, rapportages en het verkrijgen van inzichten bijdragen aan onze organisatiedoelstelling. Hoe? Door de maximale kwaliteit te halen uit onze processen, procedures en systemen. Maar ook door deel te nemen aan verschillende strategische projecten. Hiermee neem je een belangrijke adviserende rol in binnen het HR-team van Grolsch. Interesse? Lees meer op onze website!
Read more

Accounting & Reporting Analyst - Young Potential

Focus op kwaliteit vanuit de ambitie om excellent te presteren en impact te hebben op de organisatie van Grolsch! Hoe? Als Jr. Accounting & Reporting Analyst, ondersteund met ons Young Development Program! Waarom? Omdat jij jouw passie voor Finance wil combineren met jouw kritische blik en sterke communicatievaardigheden bij de mooiste Brouwerij van Nederland! Waar? Op onze Brouwerij in Enschede, fulltime Met wie? Met het Finance-team en je Europese collega’s! Als Jr. Accounting & Reporting Analyst… …. werk je op de afdeling Finance Control & Planning van Grolsch. Jouw doel? Bijdragen aan onze organisatiedoelstelling door het maken en evalueren van financiële rapportages en het ondersteunen van verschillende financiële processen. Hoe? Door de kritische schakel tussen Asahi Europe en onze Finance Controllers te zijn. Interesse? Lees meer op onze website!
Read more

Software Engineer

Heb jij passie voor het ontwikkelen van mooie ICT-oplossingen en ben jij ook leergierig, klantgericht, daadkrachtig en positief ingesteld? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Samen met onze collega’s in het ontwikkelteam verder bouwen aan innovatieve softwareoplossingen. Jouw functie Als Software Engineer ben je onderdeel van een van onze ontwikkelteams. Een team bestaat uit vier tot zes personen en is verantwoordelijk voor een aantal applicaties en microservices die we bij Ecare ontwikkelen. We werken volgens het Agile principe en we gebruiken Scrum om in korte sprints continu verbeteringen en nieuwe functionaliteit uit te rollen richting onze gebruikers; de zorgverleners en de mensen die hen ondersteunen. Wat heb jij in huis? Passie voor je vak! Het ontwikkelen van software is iets wat je ook in je vrije tijd doet. Je bezit sterke analytische vaardigheden, je bent stressbestendig, en communicatief sterk. Daarnaast toon je ownership. Met andere woorden: je voelt je medeverantwoordelijk voor datgene wat het teambelang het meest dient. Verder hou je ervan om in een team te werken en wissel je graag van gedachten en ideeën.
Read more

Adviseur

Ben jij de spin in het web die we zoeken voor wat betreft het gebruik van Puur; onze slimme software voor zorgorganisaties? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Als aanspreekpunt voor onze (nieuwe) klanten zorg jij ervoor dat zij optimaal kunnen werken met onze software. Jouw functie Je luistert naar de ervaringen en wensen van onze bestaande en nieuwe klanten en zet dit om in concrete stappen om tot een implementatie of optimalisatie van het product te komen. Verstand van de care, in het bijzonder de intramurale zorgverlening, is dan ook essentieel. Je weet wat het betekent om in de zorg te werken, je begrijpt hoe de processen lopen en je kent relevante wetten en regels. Wat we van je verwachten Wij zoeken een kandidaat met afgeronde HBO of WO opleiding. Een positivist, iemand die geen moeite heeft met het verwerken van vele verschillende vormen van informatie. Multi-tasken en klantgerichtheid zijn woorden die goed bij je passen. Je bent in staat om snel vertaalslagen te maken, communicatief vaardig, creatief, maar ook pragmatisch en oplossingsgericht.
Read more

Kwaliteit Specialist

Zorg jij ervoor dat wij beroemd worden om onze software? Vier agile ontwikkelteams bouwen samen met onze klanten continu aan verbeterde of nieuwe functionaliteit. Voor een van deze teams zijn wij op zoek naar een kwaliteit specialist, die samen met de ontwikkelaars zorgt dat de kwaliteit van onze releases altijd weer top is! Wat doet een kwaliteit specialist bij Ecare? Als kwaliteit specialist ben jij een belangrijk onderdeel van het ontwikkelteam. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de nieuwe ontwikkelingen, voordat deze worden aangeboden aan onze gebruikers. Wat betekent dat? Jij ontwikkelt bijvoorbeeld automatische testen, manual tests and regression tests en maakt deel uit van een vooruitstrevend Quality Assurance team. Wat heb jij in huis? Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, ruime ervaring in het testen van software binnen een Agile/scrum omgeving en ervaring met automatisch testen en test tooling. Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift in Nederlands en Engels. Je bent zelfverzekerd in je werk, staat voor wat je zegt en je weet de juiste verantwoordelijkheid te nemen.
Read more

Afstuderen of stage lopen

Volg jij een hbo- of wo-studie Informatica, Business & IT, Creatieve Technologie of Technische Bedrijfskunde? Dan ben je bij ons van harte welkom voor je stage- en afstudeeropdrachten! Wij zijn Ecare en we ontwikkelen innovatieve software voor de zorgsector. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is en gebruikt maakt van de nieuwste technieken. Daarom kunnen we een enthousiaste student altijd goed gebruiken, omdat jij met je frisse inbreng veel kunt bijdragen aan de ontwikkeling van Ecare. Omdat we constant in beweging zijn is het voor ons niet zo relevant om vaste stage-opdrachten uit te schrijven. Maar plek voor studenten is er bij ons altijd! Dus als jij een uitdagende stage wil lopen bij een professioneel bedrijf met een informele werksfeer en gepassioneerde collega’s, neem dan vooral contact met ons op! Tijdens een gesprek bepalen we dan wat op dat moment de beste stage- of afstudeeropdracht voor jou is. Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding. Een aantal studenten ging jou al voor, waaronder Frank Bouman. Lees zijn verhaal op onze website.
Read more

PLC Software Engineer

“Als PLC Software Engineer binnen Voortman heb je een prachtige rol. Ik werk aan een concreet, tastbaar eindproduct waarin ik direct kan zien hoe mijn code uitpakt in de praktijk. Doordat mijn kantoor direct aan de werkplaats grenst, loop ik makkelijk naar de machine toe voor het testen en controleren van mijn geprogrammeerde code.”
Read more

DevOps Engineer

Inrichten en onderhouden van de OTAP-straat; klinkt jou dat als muziek in de oren? Dan hebben we hoogstwaarschijnlijk een mooie plek voor je binnen ons bedrijf. Als DevOps Engineer ben je onderdeel van onze R&D afdeling en haak je aan bij onze scrumteams in zowel Nederland als in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van de OTAP-straat, zo beheer je de autorisaties, verbeter je het Continuous Integration en Continuous Deployment proces. Ook het monitoren van resources, trends en het inzichtelijk maken van het verbruik en kosten behoort tot je werkzaamheden waarop je pro-actief moet gaan acteren. Hiervoor werk je intensief samen met onze ontwikkelaars en testspecialisten. Voor de ontwikkelingen van ons product maken we zoveel mogelijk gebruik van moderne technieken. Onze applicaties zijn web-based en worden gehost in de Microsoft Azure en de Google cloud.
Read more